الاسین

مجله سرگرمی-پایگاه مقالات-فیلم های آموزشی

الاسین

مجله سرگرمی-پایگاه مقالات-فیلم های آموزشی

مجله سرگرمی-پایگاه مقالات-فیلم های آموزشی

  • ۰
  • ۰

اصطلاح بازاریابی دیجیتال یا دیجیتال مارکتینگ (Digital Marketing) از دو دهه پیش تاکنون به عنوان زیرمجموعه‌ای از مدیریت بازاریابی و نیز مدیریت تبلیغات مورد اشاره قرار می‌گیرد.

اما با توجه به توسعه فناوری اطلاعات طی سالهای اخیر، افزایش متوسط زمان آنلاین بودن کاربران، استفاده گسترده از موبایل و افزایش ضریب نفوذ اینترنت در جهان، امروزه به عنوان یک دانش و تخصص مستقل مورد توجه قرار می‌گیرد.

تعریف بازاریابی دیجیتال
سایت HubSpot که از سایت‌های معتبر در حوزه بازاریابی دیجیتال و استراتژی محتوا محسوب می‌شود در تعریف بازاریابی دیجیتال به این نکته اشاره کرده است که این عبارت، یک چتر مفهومی محسوب می‌شود.

به عبارت دیگر، به جای اینکه بتوان تعریف مستقیمی برای آن ارائه کرد، بهتر است همه‌ی آن تکنیک‌ها و ابزارهایی را بشناسیم که زیر عنوان دیجیتال مارکتینگ قرار می‌گیرند.

http://elasin.com/%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%b3%d8%a6%d9%88-%d9%85%d8%ad%d8%b5%d9%88%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d9%81%d8%b1%d9%88%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c/

اگر چه تعریف واحدی از بازاریابی دیجیتال در دست نیست، اما به نظر می‌رسد بتوان تعریف زیر را تا حد خوبی، فصل مشترک توضیحات رایج در زمینه بازاریابی دیجیتال در نظر گرفت (+):

بازاریابی دیجیتال شامل مجموعه همه ابزارها و فعالیت‌هایی است که برای بازاریابی محصولات و خدمات در بستر دیجیتال (وب، اینترنت، موبایل یا سایر ابزارهای دیجیتال) مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ابزارهای بازاریابی دیجیتال یا دیجیتال مارکتینگ
موارد زیر، نمونه‌هایی از ابزارهای بازاریابی دیجیتال محسوب می‌شوند:

  بازاریابی توسط موتورهای جستجو (SEM) [شامل ترافیک ارگانیک و خریداری شده]

  بهینه سازی برای موتورهای جستجو (سئو)

  بازاریابی محتوا (Content Marketing)

  بازاریابی درونگرا (Inbound Marketing)

  بازاریابی شبکه های اجتماعی (Social Media Marketing)

  استراتژی محتوا (Content Strategy)

  تبلیغات بر اساس کلیک (PPC)

  اینفلوئنسر مارکتینگ (Influencer Marketing)

  تبلیغات بنری (Banner Advertising)

  ایمیل مارکتینگ

  بازاریابی موبایلی یا موبایل مارکتینگ (یا اصطلاح قدیمی آن: تبلیغات موبایلی)

  بازاریابی از طریق همکاری در فروش (Affiliate Marketing)

  تولید محتوا

  بازاریابی ویروسی دیجیتال (Digital Viral Marketing)

گاهی در فهرست ابزارهای دیجیتال مارکتینگ، به تبلیغات هدفمند و سفارشی شده (Targeted Advertising) و نیز تبلیغ مستقیم (Native Advertising) هم اشاره می‌شود.

http://elasin.com/digital-marketing-vs-internet-marketing/

اما با توجه به اینکه این دو عنوان، عملاً فراگیرتر هستند و هم‌رده با سایر موارد نیستند (می‌توانند سایر گزینه‌ها را هم پوشش دهند)، آنها را در فهرست بالا قرار ندادیم.

تذکر: در حال حاضر هم، در فهرست فوق، هم‌پوشانی‌هایی وجود دارد. اما چون این فهرست در بسیاری از کتابها و مراجع رسمی به همین شیوه مورد اشاره قرار می‌گیرد، ما هم روش رایج را مورد استفاده قرار دادیم.

سرفصل های دوره دیجیتال مارکتینگ
ما در بعضی درس‌ها (از جمله مذاکره) سرفصل های پیشنهادی از سوی متمم را برای مدرسان آن درس‌ ارائه می‌کنیم.

برای دوره دیجیتال مارکتینگ هم یک مجموعه سرفصل آموزش دیجیتال مارکتینگ طراحی شده که مراجعه به آن و مطالعه‌اش می‌تواند برای مدرسان دیجیتال مارکتینگ و نیز کسانی که در زمینه مشاوره دیجیتال مارکتینگ فعالیت می‌کنند مفید و آموزنده باشد:

 دوره آموزش دیجیتال مارکتینگ – سرفصل های پیشنهادی متمم
چند کتاب آموزش دیجیتال مارکتینگ
کتاب فارسی دیجیتال مارکتینگ، آن‌قدر زیاد نیست که دست شما در انتخاب آن‌ها باز باشد.

اما در زبان انگلیسی، کتابهای آموزش دیجیتال مارکتینگ کم نیستند. ضمن این‌که در هر یک از موضوعات تخصصی بازاریابی دیجیتال هم، کتابهای فراوانی وجود دارند (مثلاً کتابهای موبایل مارکتینگ یا کتابهای بازاریابی محتوا و استراتژی محتوا، خود دنیای بزرگی دارند).

بنابراین نمی‌توانیم بگوییم چند کتابی که در این‌جا معرفی می‌کنیم، حتماً بهترین کتابهای دیجیتال مارکتینگ هستند. اما حداقل شناخته شده و معتبرند.

ضمن این‌که ما هم در درس‌های مرتبط با بازاریابی دیجیتال، از آن‌ها استفاده کرده و بارها به آن‌ها ارجاع داده‌ایم.

The New Rules of Marketing and PR

کتاب دیجیتال مارکتینگ دیوید اسکات - قوانین جدید بازاریابی در دوران دیجیتالکتاب دیوید اسکات با عنوان قوانین جدید بازاریابی و روابط عمومی را می‌توان یک کتاب مرجع کلاسیک در زمینه‌ی بازاریابی دیجیتال دانست.

این کتاب بارها تجدید چاپ شده و نیز نویسنده، آن را بر اساس شرایط و نیازهای هر مقطع زمانی،‌ ‌به‌روز کرده است.

کتاب اسکات، بیش از جنبه‌های تکنیکال، به ابعاد مدیریتی بازاریابی دیجیتال پرداخته است.

اما می‌تواند برای همه‌ی کسانی که علاقه‌مند به دیجیتال مارکتینگ هستند، مفید باشد.

تبلیغات اینترنتی، بازاریابی مستقیم با استفاده از ابزارهای دیجیتال، وبلاگ نویسی، نشر دیجیتال اخبار کسب و کار، سئو، شبکه های اجتماعی، پادکست‌ها و سایر روش‌های تولید محتوا، از جمله بحث‌هایی هستند که در این کتاب مطرح شده‌اند.

البته نباید انتظار داشته باشید که خواندن این کتاب، شما را شگفت‌زده کند یا در هر صفحه، با نکته‌ی جدیدی مواجه شوید.

اما می‌توان گفت ویژگی این کتاب، نظم دادن به ذهن خواننده در زمینه دیجیتال مارکتینگ و حوزه‌های زیرمجموعه‌ی آن و نیز جایگاه بازاریابی دیجیتال در فضای کسب و کارهای امروزی است.

http://elasin.com/%d8%aa%d8%a7%d8%ab%db%8c%d8%b1-%d8%b9%d9%86%d9%88%d8%a7%d9%86-%d8%b5%d9%81%d8%ad%d8%a7%d8%aa-%d9%86%d8%b1%d8%ae-%da%a9%d9%84%db%8c%da%a9/

Ctrl Alt Delete

کتاب میچ جول درباره بازاریابی دیجیتال با تأکید خاص بر تحول دیجیتالی و تغییر نگاه کسب و کار به دنیاهمه‌ی کسانی که با کامپیوتر کار کرده‌اند، ترکیب سه دکمه‌ی Ctrl، Alt و Delete را می‌شناسند: Reboot کردن کامپیوتر.

وقتی که همه چیز باید از اول شروع شود.

میچ جول (Mitch Joel) که خود سابقه‌ی اجرایی و ارزشمند در بازاریابی اینترنتی دارد، در این کتاب به بررسی نقش ابزارهای دیجیتال در تحول کسب و کارها پرداخته است.

کتاب شبیه مجموعه پست‌های پراکنده‌ی یک وبلاگ است. وبلاگی که به موضوع رابطه‌ی کسب و کار با دنیای دیجیتال پرداخته.

بنابراین هر جای آن را باز کنید می‌توانید بخوانید و به نکات مطرح شده فکر کنید.

اما دقیقاً به همین علت، بر خلاف کتاب دیوید اسکات، ادعای نویسنده این نیست (و انتظار شما هم نباید این باشد) که ذهن‌تان در این حوزه منظم شود. چه‌بسا بعد از خواندن کتاب، در مقایسه با قبل از آن هم آشفته‌تر شوید.

اما نکته‌های او آن‌قدر ارزش دارد که گه‌گاه به بررسی آن‌ها بپردازید و جایی را در گوشه‌ی ذهن خود به حرف‌ها، توصیه‌ها و تحلیل‌های میچ جول اختصاص دهید.

Epic Content Marketing

کتاب بازاریابی محتوا نوشته جو پولیتزیجو پولیتزی کتاب‌های متعددی در زمینه استراتژی محتوا و بازاریابی محتوا دارد که هر یک به نوبه‌ی خود مفید هستند و ما هم در درس‌های مرتبط، به آن‌ها اشاره کرده‌ایم.

http://elasin.com/digital-marketing-vs-internet-marketing/

اما کتاب Epic Content Marketing را می‌توان فراتر از بازاریابی محتوا دانست. چون در آن، بسیاری از حوزه‌های بازاریابی دیجیتال را مورد توجه قرار داده و نقش محتوا در هر یک از حوزه‌ها را به بحث گذاشته است.
نرخ کلیک (CTR) در تبلیغات بسیار مهم‌تر از نرخ کلیک در سئو است. تبلیغات با تعامل بیشتر مخاطبین در گوگل ادوردز، فیسبوک، توییتر و اکثر پلتفرم‌های تبلیغاتی با هزینه CPC کمتر در جایگاه بهتر قرار می‌گیرند.
توجه به CTR در ادامه باعث افزایش نرخ تبدیل نیز می‌شود.
۳- نگاهی تازه به بهینه سازی نرخ تبدیل
انجام تست A/B برای افزایش نرخ تبدیل و جذب لید راهکار خوبی است. ولی نکته مهمی که همیشه از آن غافل هستیم، کیفیت لیدهاست. هیچ کدام از ما نمی‌خواهیم تعداد لید بالا ولی کم‌کیفیت داشته‌باشیم. خیلی از افرادی که جذب خبرنامه‌ها می‌شوند و یا در سایت عضو می‌شوند، هیچ‌گاه خریدی انجام نمی‌دهند و بعد از مدتی عضویت خود را لغو می‌کنند. بنابراین توجه به کیفیت لید مسئله امروز در بهینه‌سازی نرخ تبدیل مشتری است.
بعضی روش‌های تهاجمی در CRO تعداد لیدها را افزایش می‌دهند. ولی میانگین کیفیت را کاهش می‌دهند.
برای برطرف کردن نیاز مخاطب، سعی کنید پیشنهادات متفاوتی داشته باشید. نیازها را بشناسید و محصولات جدیدی به بازار معرفی کنید.
آشنایی با برند بر نرخ تبدیل بسیار تاثیرگذار است. بنابراین استفاده از ریمارکتینگ گزینه مناسبی برای بالا بردن نرخ تبدیل به مشتری است.
۴- هوشمندی در بازاریابی و تبلیغات

مقدمه‌ی کتاب توسط یکی از مدیران SAP نوشته شده و پولیتزی به این شیوه، به مخاطب اعلام می‌کند که قرار است با مجموعه‌ای از تجربیات و نکات کاربردی در زمینه بازاریابی دیجیتال روبرو شود.

هدف گذاری برای بازاریابی محتوا، مدل کسب و کار بر اساس محتوا، تقویم محتوا و استفاده از پلتفرم‌ها و ابزارهای مختلف برای بازاریابی دیجیتال، از جمله بحث‌هایی است که در این کتاب به آن‌ها پرداخته شده است.

ما در یکی از درس‌های تقویت خواندن انگلیسی، قسمتی از کتاب پولیتزی را با صدای خود او آورده‌ایم و درباره‌اش توضیحاتی ارائه کرده‌ایم (نقش مخاطب در بازاریابی محتوا).

[ درس مرتبط: معرفی کامل‌تر جو پولیتزی و کتاب بازاریابی محتوایی ]

چند پرسش، و پاسخ آن‌ها
 بازاریابی اینترنتی چیست و آیا با دیجیتال مارکتینگ تفاوت دارد؟
۸ استراتژی برتر برای بازاریابی اینترنتی
استراتژی خوب در مقابل استراتژی ناموفق

از بین کل کمپین های اجرایی ۱ تا ۳ درصد این استراتژی هارا به کار گرفته اند و این ها ۷۰ درصد ارزش ایجاد کرده است.

۱- افزایش CTR ارگانیک

بازاریابی اینترنتی یا بازاریابی آنلاین چیست؟
بازاریابی اینترنتی ۷ زیر شاخه اصلی زیر را شامل می شود:
تفاوت آنلاین یا اینترنت مارکتینگ و دیجیتال مارکتینگ
۸ استراتژی برتر برای بازاریابی اینترنتی
۱- افزایش CTR ارگانیک
۲-افزایش نرخ کلیک  در تبلیغات
۳- نگاهی تازه به بهینه سازی نرخ تبدیل
۴- هوشمندی در بازاریابی و تبلیغات
۵- دسته‌بندی بازدیدکنندگان برای تبلیغات ریتارگتینگ
۶- استفاده از شبکه‌های اجتماعی برای افزایش ترافیک
۷-استراتژی های هوشمندانه مارکتینگ در تبلیغات رقابتی
۸- برای موفقیت، به برندینگ توجه کنید.
اصطلاح بازاریابی اینترنتی،‌ اصطلاحی قدیمی‌تر است و بیشتر در دهه‌ی نود میلادی رواج داشت. با گذر زمان و گسترش و تنوع ابزارهای بازاریابی دیجیتال، به تدریج اصطلاح دیجیتال مارکتینگ جایگزین آن شد (مطالعه‌ی بیشتر: بازاریابی اینترنتی چیست)

 آیا اصطلاح بازاریابی دیجیتال و تبلیغات دیجیتال مترادف هستند؟

این دو اصطلاح، قطعاً با یکدیگر تفاوت دارند و تفاوت این دو حوزه، شبیه همان تفاوت تبلیغات و بازاریابی است.

وقتی از بازاریابی دیجیتال حرف می‌زنیم، منظورمان شناخت بازار با استفاده از ابزارهای دیجیتال، حل مشکلات و نیازهای بازار از طریق طراحی و عرضه‌ی محصول است. در حالی که وقتی از تبلیغات دیجیتال حرف می‌زنیم، فرض بر این است که محصول مشخصی داریم و صرفاً می‌خواهیم با استفاده از ابزارهای دیجیتالی، پیام خود را به مخاطب برسانیم.

 گوش دادن به پادکست آموزش دیجیتال مارکتینگ را از کجا شروع کنیم؟

۲۳ آبان ۱۳۹۷
۸ استراتژی برتر برای بازاریابی اینترنتی
زمان مطالعه : 4 دقیقه
خانه بلاگ مقالات دیجیتال مارکتینگ
وجیهه جمشیدی  

http://elasin.com/digital-marketing-vs-internet-marketing/
فهرست عناوین
بازاریابی اینترنتی یا بازاریابی آنلاین چیست؟
بازاریابی اینترنتی ۷ زیر شاخه اصلی زیر را شامل می شود:
تفاوت آنلاین یا اینترنت مارکتینگ و دیجیتال مارکتینگ
۸ استراتژی برتر برای بازاریابی اینترنتی
۱- افزایش CTR ارگانیک
۲-افزایش نرخ کلیک  در تبلیغات
۳- نگاهی تازه به بهینه سازی نرخ تبدیل
۴- هوشمندی در بازاریابی و تبلیغات
۵- دسته‌بندی بازدیدکنندگان برای تبلیغات ریتارگتینگ
۶- استفاده از شبکه‌های اجتماعی برای افزایش ترافیک
۷-استراتژی های هوشمندانه مارکتینگ در تبلیغات رقابتی
۸- برای موفقیت، به برندینگ توجه کنید.
در این نوشتار ضمن تعریف بازاریابی آنلاین یا بازاریابی اینترنتی و تفاوت آن با دیجیتال مارکتینگ، ۸ استراتژی برتر در بازاریابی اینترنتی با بالاترین CTR و نرخ تبدیل(conversion rate) را را بیان می‌کنیم.

بازاریابی اینترنتی یا بازاریابی آنلاین چیست؟
قبل از بیان نکات استراتژیک در بازاریابی آنلاین خوب است، تعریف آن را دقیق‌تر بررسی کنیم. بازاریابی آنلاین یا بازاریابی اینترنتی به هر ابزار، استراتژی و روشی گفته می‌شود که باعث معرفی بیشتر نام کسب‌وکار و برند در فضای آنلاین شود. نکته اصلی در بازاریابی آنلاین استفاده از ابزارهای اینترنتی برای معرفی کسب‌وکار و محصولات به مشتریان بالقوه و ترغیب آن‌ها به خرید محصولات است.

بازاریابی اینترنتی ۷ زیر شاخه اصلی زیر را شامل می شود:

http://elasin.com/%d8%aa%d8%a7%d8%ab%db%8c%d8%b1-%d8%b9%d9%86%d9%88%d8%a7%d9%86-%d8%b5%d9%81%d8%ad%d8%a7%d8%aa-%d9%86%d8%b1%d8%ae-%da%a9%d9%84%db%8c%da%a9/
۱) سئو (SEO) یا بهینه سازی برای موتورهای جستجو

۲) بازاریابی موتورهای جستجو یا SEM

۳) بازاریابی محتوایی

۴) بازاریابی شبکه های اجتماعی

۵) تبلیغات کلیکی یا PPC

۶) بازاریابی وابسته یا همکاری در فروش(Affiliate Marketing)

۷) بازاریابی ایمیلی یا ایمیل مارکتینگ

تفاوت آنلاین یا اینترنت مارکتینگ و دیجیتال مارکتینگ
دیجیتال مارکتینگ به معنی استفاده از ابزارها و پلتفرم‌های دیجیتال(آنلاین و آفلاین) برای تهیه و انتقال پیام بازاریابی است. به بیان دیگر در دیجیتال مارکتینگ شما خود ملزم به استفاده از اینترنت نمی‌کنید. بنابراین دیجیتال مارکتینگ واژه کلی‌تری است و بازاریابی اینترنتی زیرشاخه ای از دیجیتال مارکتینگ محسوب می‌شود.

مثلا اگر از نرم‌افزارهایی برای بازاریابی استفاده می‌کنید، اگر در استفاده از آن نیازی به اینترنت نداشته باشیم فعالیت ما جزئی از دیجیتال مارکتینگ است ولی بازاریابی آنلاین یا اینترنتی محسوب نمی‌شود.

در فضای رقابتی امروز مهم‌ترین چیز برای بالا بردن نرخ CTR و نرخ تعامل مشتریان خلاقیت در استراتژی‌های بازاریابی است. اگر ایده‌ای خلاقانه را در یک کانال بازاریابی اجرا کردید و بازخورد خوبی دریافت کردید. می‌توانید همان ایده را با شیوه‌های متناسب با هر کانال بازاریابی اینترنتی دیگر پیاده‌سازی کنید. ایده‌هایی که بازخورد مثبت دارند را دست کم نگیرید. در ادامه در یک اینفوگرافیک ۸ مورد از بهترین ایده‌هایی که نتایج خوبی داشته است، را بررسی می‌کنیم.

اینفوگرافیک 8 استراتژی برتر بازاریابی اینترنتی

 

۸ استراتژی برتر برای بازاریابی اینترنتی
استراتژی خوب در مقابل استراتژی ناموفق

از بین کل کمپین های اجرایی ۱ تا ۳ درصد این استراتژی هارا به کار گرفته اند و این ها ۷۰ درصد ارزش ایجاد کرده است.

۱- افزایش CTR ارگانیک
بازاریابی آنلاین CTR در سرچ ارگانیک

آیا CTR ارگانیک مهم است؟ بله.

اگر  قصد یک رقابت واقعی در سئو دارید باید نرخ کلیک (CTR) و بقیه شاخص‌های تعامل مشتری را بهبود دهید.

در کالج تپسل بخوانید!  مصاحبه تپسل با کوئیز آو کینگز
نکات زیر در این زمینه مهم است:

مطالبی که قبلا منتشر شده‌اند و CTR آن‌ها به اندازه میانگین CTR و یا زیر میانگین است، را پیدا کنید.
برای تغییر و انتخاب عنوان مطلب بیشتر فکر کنید و عنوانی مرتبط ولی جذابتر جایگزین کنید. این عنوان را می‌توانید با ایده گرفتن از CTR هایی که جذابیت بالایی دارند، انتخاب کنید.
افزایش CTR برای هر لینک از سایت باعث بالاتر قرار گرفتن آن صفحه در رتبه بندی در گوگل می‌شود و در بهبود سئو سایت موثر است.
۲-افزایش نرخ کلیک  در تبلیغات
بازاریابی آنلاین- نرخ تبدیل مشتری

نرخ کلیک (CTR) در تبلیغات بسیار مهم‌تر از نرخ کلیک در سئو است. تبلیغات با تعامل بیشتر مخاطبین در گوگل ادوردز، فیسبوک، توییتر و اکثر پلتفرم‌های تبلیغاتی با هزینه CPC کمتر در جایگاه بهتر قرار می‌گیرند.
توجه به CTR در ادامه باعث افزایش نرخ تبدیل نیز می‌شود.
۳- نگاهی تازه به بهینه سازی نرخ تبدیل

http://elasin.com/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%d8%a7%d8%b1%db%8c%d8%a7%d8%a8%db%8c-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa%d8%9f/
انجام تست A/B برای افزایش نرخ تبدیل و جذب لید راهکار خوبی است. ولی نکته مهمی که همیشه از آن غافل هستیم، کیفیت لیدهاست. هیچ کدام از ما نمی‌خواهیم تعداد لید بالا ولی کم‌کیفیت داشته‌باشیم. خیلی از افرادی که جذب خبرنامه‌ها می‌شوند و یا در سایت عضو می‌شوند، هیچ‌گاه خریدی انجام نمی‌دهند و بعد از مدتی عضویت خود را لغو می‌کنند. بنابراین توجه به کیفیت لید مسئله امروز در بهینه‌سازی نرخ تبدیل مشتری است.
بعضی روش‌های تهاجمی در CRO تعداد لیدها را افزایش می‌دهند. ولی میانگین کیفیت را کاهش می‌دهند.
برای برطرف کردن نیاز مخاطب، سعی کنید پیشنهادات متفاوتی داشته باشید. نیازها را بشناسید و محصولات جدیدی به بازار معرفی کنید.
آشنایی با برند بر نرخ تبدیل بسیار تاثیرگذار است. بنابراین استفاده از ریمارکتینگ گزینه مناسبی برای بالا بردن نرخ تبدیل به مشتری است.
۴- هوشمندی در بازاریابی و تبلیغات
تبلیغات ریتارگتینگ  در بازاریابی آنلاین

با افزایش رقابت در بازاریابی محتوا، به تدریج کاربران به محتوای منتشر شده کمتر توجه می‌کنند.
با استراتژی تبلیغات هوشمند می‌توانید محتوای منتشر شده بر روی سایت خود را با هزینه کم به مخاطبین باکیفیت برسانید.
استفاده از ریتارگتینگ توجه و تعامل مخاطب را ۲ تا ۳ برابر افزایش می‌دهد.
در ریتارگتینگ می‌توانید با استفاده از کوکی‌ها و ثبت ویژگی‌های رفتاری و علایق مخاطبین، تبلیغات را به مخاطبین علاقمند نمایش دهید.
بازاریابی چریکی  
بازاریابی چریکی یک استراتژی تبلیغاتی است که بر روی تاکتیک های بازاریابی ارزان قیمت غیر متعارف تمرکز می کند که حداکثر نتایج را به ارمغان می آورد.

بهره وری از شیوه های خلاقانه برای معرفی محصول به مشتری، به شیوه ای که توجه او را جلب کند و سبب شود که مشتریان در خصوص برند شما صحبت کنند را بازاریابی چریکی می گویند. بازاریابی چریکی یک استراتژی تبلیغاتی است که بر روی تاکتیک های بازاریابی ارزان قیمت و غیر متعارف تمرکز می کند که حداکثر نتایج را به ارمغان می آورد.

بازاریابی چریکی اغلب برای کسب و کارهای کوچک ایده آل است که نیاز دارند بدون اینکه هزینه های هنگفتی بکنند به یک مخاطب بزرگی برسند. همچنین توسط شرکت های بزرگ در کمپین های مردمی مورد استفاده قرار می گیرد تا کمپین های رسانه های جمعی را تشویق کنند. افراد نیز این سبک بازاریابی را به عنوان راهی برای یافتن شغل یا کار بیشتر مورد استفاده قرار داده اند.

http://elasin.com/
بازاریابی ایمیلی
بهره وری از امکانات ایمیل، برای آگاه سازی و برقراری ارتباط با مخاطبین از اهمیت زیادی برخوردار است، به این دلیل ایمیل مارکتینگ یا بازاریابی ایمیلی و متدهای متفاوت با این حوزه مثل ایجاد صفحه فرود یا همان لندینگ پیج می توانند به شما در طراحی و اجرای یک کمپین موفق دیجیتال مارکتینگ یاری شایانی بکنند.


بازاریابی در شبکه های اجتماعی  و بازاریابی محتوا 
بازاریابی محتوا و بازاریابی در سوشیال مدیا ها نیز از اجزای حیاتی دیجیتال مارکتینگ هستند.

دیجیتال مارکتینگ
دیجیتال مارکتینگ و انواع بازاریابی اینترنتی
در حقیقت بازاریابی اینترنتی قدم به قدم با مشتری در حرکت است. چند مثال از دیجیتال مارکتینگ در زیر آورده شده است:


1.    بازاریابی با استفاده از موتورهای جستجو( Search Engine Marketing)
در این متد با بهره گیری از شیوه های  طراحی سایت و سئو تلاش در بهبود موقعیت سایت مورد نظر دارند تا با بالا بردن جایگاه سایت در result جستجو و قرار گرفتن در صفحه اول کاربران سریعتر و راحت تر به سایت وارد شوند. بهینه سازی به دو شیوه بهینه سازی داخلی و بهینه سازی خارجی است. در بهینه سازی داخلی  به کار بردن درست کلمات کلیدی، internal link  و کلاً بر طراحی سایت اشاره دارد. ولی بهینه سازی خارجی مثل link هایی است که به سایت شما داده می شود.


2.    بازاریابی با استفاده از شبکه‏ های اجتماعی(Social Network Marketing) 

در این متد با بهره گیری از نرم افزارهای ارتباط جمعی مانند facebook، تلگرام، توئیتر و ... می باشد صورت میگیرد در این شیوه از بازاریابی  معیار، شناساندن نام برند خود و خدمات خود به افراد  و ارتباط و تعامل بیشتر با مخاطبان و بالفعل کردن مشتریان بالقوه  می باشد. این متد که شکلی از بازاریابی دهان به دهان است کاربران با به اشتراک گذاری نظرات خود این نوع تبلیغ را توسعه می دهند به علاوه از دیگر اهداف این متد لینک دهی و به اشتراک گذاری تصاویر و ویدئوهای خود و بالابردن ترافیک وب سایت می باشد.

دیجیتال مارکتینگ
دیجیتال مارکتینگ و انواع بازاریابی اینترنتی

3.    بازاریابی محتوایی Content Marketing


بازاریابی محتوا  شیوه ای از بازاریابی است در آن سعی در ارائه محتوایی است که بتواند با پایین ترین و مناسب ترین کلمات مطلوبترین و ژرفترین تأثیر را بر مخاطبان گذاشته و از راه  کانال های ارتباط جمعی کاربران به انتشار این محتوا بپردازند و مشتریان را به سمت وب سایت شما سوق دهند. در واقع هدف از بازاریابی محتوا، جذب کردن مخاطبان تعریف شده و حفظ آن ها و تعامل با آن هاست.

 محتوای ارائه شده در بازاریابی محتوا ارائه شده می تواند در فرمت مختلفی چون اخبار و تحلیل آن، ویدیو، کتاب الکترونیکی، راهنما، اینفوگرافیک، پرسش ها و پاسخ ها، مقاله ها و تصاویر و ... تولید و منتشر شود.

سه فاکتور اصلی در بازاریابی محتوا وجود دارد شامل استراتژی محتوا، تولید محتوا و انتشار محتوا. در این حلقه، مهمترین آیتم تولیدمحتوا می باشد. از اینرو اهمیت سفارش تولید محتوا بیش از پیش برجسته تر می گردد به این دلیل که اگر حتی استراتژی محتوای بی نقص و کاملی تدوین شده باشد اما از طریق تولید محتوای اثربخش و متناسب با نیاز مخاطبان، با قدرت پیاده‌سازی و اجرا نشده باشد عملاً فرایند بازاریابی محتوا ناموفق خواهد ماند و متعاقباً پس از انتشار آن محتوا نیز موفقیتی حاصل نمی گردد.

شناخت اهداف تولید محتوا در زمان سفارش تولید محتوا ضروری می باشد. اهداف اصلی تولید محتوا شامل موارد ذیل می باشد:

به منظور ترغیب مخاطبان به تعامل در کاری
هدف آموزشی در زمینه‌های کاربردی و تخصصی
با نیت سرگرمی و لذت بردن مخاطبان
به منظور  آگاه کردن و اطلاع‌رسانی به مخاطبان
متقاضیان معمولاً پارامترهای متنوعی را هنگام سفارش تولید محتوا در نظر می گیرند از جمله:

دیجیتال مارکتینگ و انواع بازاریابی اینترنتی
دیجیتال مارکتینگ
دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی اینترنتی به اصطلاح استفاده از مدیا های جدید دردنیای تجارت منصوب میشود که این نوع از بازاریابی تاحد زیادی متکی به شبکه اینترنت می باشد و عنوان دیجیتال مارکتینگ را از آن خود کرده است. در واقع می توان گفت به کلیه اقداماتی که به منظور تبلیغ محصولات، خدمات، برندها و آنالیز رفتار مشتری در بستر اینترنت انجام می شود دیجیتال مارکتینگ گفته می شود.
قیمت تولید محتوا مورد سفارش اعم از مباحث تخصصی و غیر تخصصی
سابقه و کیفیت تولید محتوای الکترونیکی در شرکت تولید محتوا
بی همتا بودن و ناب بودن محتوای تولید شده فارغ از هزینه تولید محتوا
منطبق بودن محتوای تولید شده با یکی از روش های تولید محتوا استاندارد
خدمات تولید محتوا بموقع و رقابتی و قابل مقایسه با نمونه تولید محتوا مرغوب و تعرفه تولید محتوا معقول

4.    نمایش تبلیغات

نمایش تبلیغات شیوه ی دیگری از تبلیغات است که برای کاربران راحت تر و قابل فهم تر و تاثیرگذاری عمیق تری دارد. banner نوعی از این تبلیغات می باشد که بدون هزینه نمی باشد.

دیجیتال مارکتینگ
دیجیتال مارکتینگ و انواع بازاریابی اینترنتی
5.    بازاریابی ایمیلی Email Marketing

ایمیل مارکتینگ یکی از مرسوم ترین شیوه بازاریابی اینترنتی می باشد که با طراحی سایت مناسب، صفحه فرود سایت و ارسال مرتب ایمیل به مشتریان می توانید  تعداد مشتریان بالقوه زیاد تری را به صورت مشتری راضی نگه دارید و از اهداف آن میتوان به شناساندن برند به مشتریان، اطلاع رسانی به مشتریان که از جدید ترین محصولات و خدمات با خبر شوند، زمانی که مشتریان وارد سایت شما می شوند و EMAIL خود  را در اختیار شما قرار میدهند در حقیقت علاقه مندی خود را به سایت نشان میدهند و حتی با خارج شدن از سایت با داشتن ایمیل می توانید آنها را به سایت خود برگردانید .

بازاریابی ایمیلی یا ایمیل مارکتینگ نوع دیگری از دیجیتال مارکتینگ است که به وسیله ایمیل انجام می پذیرد. در این نوع مارکتینگ می توان کالا یا خدمات را از طریق ایمیل به مخاطبان مورد نظر معرفی کرد.

یکی از دلایل محبوب شدن ایمیل مارکتینگ، امکان ارزیابی رفتار کاربرانی است که برایشان ایمیل ارسال می شود، در این نوع بازاریابی همه چیز قابل ارزیابی و البته قابل بهبود است. بازگشت سرمایه در ایمیل مارکتینگ بین رسانه های تبلیغاتی دنیا بیشترین مقدار را دارد.

مزایای بازاریابی ایمیلی:

بازاریابی ایمیلی به چند دلیل در بین شرکت ها محبوب شده است:

بازاریابی ایمیلی به طور قابل توجهی ارزان تر و سریع تر از پست سنتی است، عمدتا به این دلیل که با ایمیل، بیشتر هزینه ها بر عهده گیرنده است.
شرکت ها و سازمان هایی که حجم زیادی از ایمیل ها را ارسال می کنند می توانند از ESP (ارائه دهنده خدمات ایمیل) برای جمع آوری اطلاعات در مورد رفتار گیرندگان استفاده کنند. نتایج به دست آمده از پاسخ های مصرف کننده ها به بازاریابی ایمیلی به کسب و کارها و سازمان ها کمک می کند تا رفتار مصرف کننده را درک کنند و از آن استفاده کنند.
بسیاری از افراد حداقل روزی یک بار صندوق ورودی ایمیل خود ار چک می کنند، یا خود ایمیل ارسال می کنند.
معایب بازاریابی ایمیلی:

تعداد ایمیل هایی که مصرف کننده ها در طول روز از شرکت های مختلف دریافت می کنند ممکن است زیاد شود و حوصله آن ها را سر برد.
شرکت هایی که به استفاده از یک برنامه بازاریابی ایمیلی می پردازند باید اطمینان حاصل کنند که برنامه هایشان قوانین اسپم را نقض نمی کند.

6.    بازاریابی در موتورهای جستجو یا Search Engine Marketing

در  بازاریابی موتورهای جستجو بازاریابی از راه browser ها به دو روش سئو و به ازای هر کلیک می باشد. که در سئو مربوط به طراحی سایت مناسب می باشد ولی تبلیغات کلیکی مبلغی به موتورهای جستجو پرداخت می کنید و سایت شما در بخش تبلیغات نشان داده خواهد شد و در عوض به هر کلیکی که کاربر بعد از جستجو درbrowser ها بر روی تبلیغات شما کلیک میکند هزینه حساب میشود. باید در نظر داشته باشید که بازاریابی موتورهای جستجو که متشکل از  دو بخش می شود: بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو یا سئو (SEO) و تبلیغات بر پایه کلیکی در موتورهای جستجو که Pay Per Click است.

شرکت پافکو، مفتخر است تا چنانچه در هر یک از موارد ذیل در حوزه های دیجیتال مارکتینگ و سئو و طراحی سایت نیاز به مشاوره دارید، مشاوره رایگان (Free Consultation) ارائه دهد:

مشاوره رایگان نحوه "طراحی سایت استاندارد" و تعرفه "سایت ساز"
مشاوره رایگان "قیمت طراحی سایت" و بهترین روش "دیجیتال مارکتینگ چیست"
مشاوره رایگان نصب و راه اندازی "بازاریابی اینترنتی چیست" و بهترین شیوه اجرای "سئو چیست"
برای آشنایی کامل با تبلیغات ریتارگتینگ کتاب الکترونیکی راهنمای کامل ریتارگتینگ را در کالج را رایگان دریافت و مطالعه کنید.

در کالج تپسل بخوانید!  مفهوم صفحه فرود یا لندینگ پیج، نحوه بهینه سازی و انواع آن
۵- دسته‌بندی بازدیدکنندگان برای تبلیغات ریتارگتینگ
برای تبلیغات ریتارگتینگ موثرتر، گروه‌های مختلفی بر روی لیست بازدیدکنندگان ایجاد کنید.
تعیین گروه‌های مخاطبین بر اساس ویژگی‌های رفتاری آنها، باعث جذب مخاطبین باکیفیت می‌شود.
مدیریت صحیح دسته‌بندی‌های بازدیدکنندگان باعث افزایش ROI در تبلیغات می‌شود و با جذب مخاطبین آشنا با برند، نرخ تبدیل به مشتری هم افزایش خواهد داشت.
۶- استفاده از شبکه‌های اجتماعی برای افزایش ترافیک
با انتشار محتوا در شبکه‌های اجتماعی بدون هزینه، ترافیک سایت خود را افزایش دهید.
بین شبکه‌های اجتماعی در ایران بیشترین فعالیت و تعامل با مخاطب را در اینستاگرام و لینکدین داشته باشید.
 

می توانید از تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی و همچنین تبلیغات ریمارکتینگ آن‌ها هم استفاده کنید.
با استفاده از سرویس preferred audience targeting در فیسبوک می‌توانید بدون هزینه برای تبلیغات پست‌های منتشر شده را به گروه‌های خاص مخاطبین براساس علاقه، سن و جنسیت و … نمایش دهید.
انتشار محتوای ویدئویی، در افزایش تعامل مخاطبین با پست‌ها بسیار تاثیرگذار است.
۷-استراتژی های هوشمندانه مارکتینگ در تبلیغات رقابتی
با استفاده از تبلیغات در یوتیوب این امکان وجود دارد که تبلیغات خود را در ابتدای ویدئوی مربوط به شرکت رقیب قرار دهید که کاربرانی که در آن صنعت، شما را کمتر و رقیب را بیشتر می‌شناسند با محصولات شما هم آشنا شوند. البته تبلیغات یوتیوب در ایران چندان متداول نیست. ولی این ایده ای است که احتمالا در آینده در سرویس‌های پخش ویدئوی ایرانی نیز اجرا خواهد شد.
با تبلیغات بر اساس کلمات کلیدی عمومی کسب‌وکار می‌توانید مشتریان رقیب را نیز با برند خود آشنا کنید.
۸- برای موفقیت، به برندینگ توجه کنید.

http://elasin.com/
برندسازی صحیح و موفق شامل برندینگ کسب‌وکار و پرسونال برندینگ برای اعضای تیم آن کسب‌وکار می‌شود.

نوشتن پست‌های مهمان در سایت‌های تخصصی و مطرح در حوزه فعالیتتان در برندینگ شما تاثیر خوبی دارد.
در هر صنعتی هستید با اینفلوئنسرهای حوزه خود در ارتباط باشید و در تبلیغات و پست‌های خود از آنها کمک بگیرید و نام آن‌ها را با هشتگ به پست‌ها اضافه کنید.
 همکاری با اینفلوئنسرها کمپین‌هایی با تعامل بالای مخاطبین طراحی کنید.
در صورتی که نکته‌ای در استفاده از استراتژی‌های خوب بازاریابی اینترنتی در ذهن دارید،می‌‌توانید با ما در قسمت نظرات به اشتراک بگذارید.

قاعدتاً جستجو و یافتن پادکست های دیجیتال مارکتینگ دشوار نیست (چون تعداد آن‌ها هم محدود است). اما اگر بخواهید پادکست های دیجیتال مارکتینگ را به زبان انگلیسی گوش بدهید، انتخاب پادکست های مناسب برای آموزش دیجیتال مارکتینگ چندان ساده نخواهد بود. پیشنهاد ما این است که ابتدا به سراغ دو پادکست زیر بروید و سپس سایر منابع را بررسی کنید:

مجموعه پادکست This Old Marketing (کاری از جو پولیتزی)
مجموعه پادکست The Craft of Marketing
پادکست Content Talks کریستینا هالورسون (البته قدیمی است، اما نکات ارزشمندی دارد)

  • ۹۸/۰۶/۱۷
  • سا نا

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی